Candy Bar – Dulciuri

CANDY BAR / SWEETS

Pentru că dorim să fiți siguri că ați ales cel mai delicios candy bar atunci când organizați un eveniment, v-am pus la dispoziție cei 5 creatori de top din Constanța

candy bar constanta
candy bar constanta

Lady in bucatarie

Ingredientul principal in toate retetele pe care le fac este dragostea! Imi place maxim sa prajituresc si toata pasiunea mea pentru bucatarit ajunge intr-un final in deserturile pe care le fac.

Sophie Patisserie Top5Constanta
candybar nunta constanta

Sophie Patisserie

Pentru ca suntem originari din Republica Moldova, am fost educati sa ne respectam si sa respectam oamenii din jurul nostru. De aceea pornind la acest drum, regula noastra de aur a fost si este sa oferim ceva natural la cea mai ridicata calitate.

candybar nunta constanta
dulciuri nunta constanta

Dolcessa Cake Bar

Descoperiți gustul rafinat al prăjiturilor franțuzești, realizate de maeștrii noștri cofetari numai din ingrediente naturale de cea mai bună calitate !

candy nar nunta constanta
candybar nunta constanta

Emmas Cakes

Descopera savoarea prajiturilor Home Made realizate exclusiv in cofetaria noastra dupa retete traditionale adaptate noilor vremuri. Fiecare ocazie speciala este insotita de surprize dulci care te vor impreiona pe tine si pe invitatii tai.

Cele mai bune servicii de nunta
momente artistice nunta constanta

In lucru..

Din dorința de a forma o comunitate a cărei menire este de a schimba în totalitate industria evenimentelor de nuntă din Constanța, am creat cea mai puternică platformă dedicată celor mai importante evenimente care au loc în Constanța.