Despre noi

DESPRE NOI

Din dorința de a forma o comunitate a cărei menire este de a schimba în totalitate industria evenimentelor de nuntă din Constanța și de a o ridica la un alt nivel profesional, organizațional cât și estetic, am creat cea mai puternică platformă dedicată celor mai importante evenimente care au loc în Constanța.

Top 5 fotografi, videografi, restaurante, formații, decoratori, ateliere rochii și creatori de momente artistice își unesc forțele pentru a oferi mirilor momente de neuitat, cele mai bune și de încredere servicii din domeniul organizării de nunți. Fiecare domeniu axându-se pe calitate, profesionalism și încredere.

Acest top este unul transparent, concludent si bazat pe un studiu amanuntit pe piata de profil din Constanta, pe analizele site-urilor ce au ca scop alcatuirea periodica a topurilor pe diferite regiuni, cat si pe experienta in domeniul nuntilor a fondatorilor acestui website. Intru cat acest Top are ca scop construirea unei comunitati, pozitiile membrilor aflati in Top se va afisa sub forma random. Top5Constanta.ro nu are ca scop favorizarea anumitor membrii sau anumitor domenii iar persoanele prezente in acest top au fost alese in urma unor sondaje si analize.