EGO Ballroom Mamaia

restaurant nunta constanta

EGO Ballroom Mamaia

Un spatiu de evenimente pentru nunti, botezuri, evenimente corporate, ce beneficiaza de dotari tip lounge, terasa si bar cu piscina, deschidere la plaja marii, in celebra zona de lux din statiunea Mamaia Nord, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment.

Complexul Ego Ballroom, cu capacitate de la 300 pana la 600 de persoane, este dotat cu sistem de ventilatie si climatizare profesional, parcare, sistem de sonorizare de ultima generatie, mobilier si decoratiuni de lux, ofera flexibilitate pentru orice tip de eveniment.

Arhitectura si Noul design interior de lux proiectat pentru un salon de evenimente modern, vizionar si spectaculos este menit sa creeze dintr-un eveniment special unul cu adevarat memorabil.

Configuratia arhitecturala circulara a spatiului Ego Ballroom de TIP arena, este una unica in peisajul circuitului existent de saloane.

Acest lucru permite o zonificare aparte prin amplasarea ringului de dans in Zona cea mai inalta si centrala, iar podiumurile dedicate meselor pentru invitati sunt dispuse in trepte circulare in jurul zonei de dans, fapt ce oferta o vizibilitate foarte buna indiferent de amplasare.