En Provence

restaurant nunta constanta

En Provence

En Provence este o constructie noua si discreta in peisajul constantean,  o sala polivalenta cu gradina de vara, situata la iesirea din Constanta, spre localitatea Ovidiu, realizata intru-un stil care imbina relaxarea rusticului mediteranean, cu rafinamentul si simplitatea unor interioare inspirate din stilul clasic francez intalnit in conacurile din zona Provence.

Culorile pastelate, mobilierul din lemn sculptat, texturile fine, luminile calde, materialele naturale si privelistea lacului, fac din aceasta locatie un reper unic, care te va cuceri.

Un superb restaurant cu sala polivalenta 150-250 persoane, grădina de vara, cazare pentru miri si invitati, terasa integrata cu salonul si multe altele. Evenimentele sunt memorabile când amintirile sunt de neuitat intr-un decor de vis. En Provence fura magia din basme pentru ca evenimentul tau sa fie unul de poveste.

Ce zici daca i-am primi pe invitatii tai mai intai in gradina, acompaniati de muzica dulce a unui cvartet de coarde, i-am lasa sa socializeze un pic, i-am servi cu canapes si cu bauturi fine pentru a se destinde si a intra in atmosfera, apoi i-am pofti la mese si le-am oferi o petrecere de neuitat?