Formații

FORMAȚII

Pentru că dorim să fiți siguri că ați ales cea mai bună formație atunci când organizați un eveniment, v-am pus la dispoziție cele 5 formații de top din Constanța

formatii nunta constanta
trupa-crossover-present-2020

Trupa Crossover

Experienta de 10 ani si participarea la peste 500 de evenimente demonstreaza ca cel mai mare avantaj al trupei este chimia cu publicul, energia si buna dispozitie.

formatie nunta constanta
formatie nunta constanta

Favorit Band

Favorit Band sustine show-uri muzicale pentru evenimente publice sau private creand o admosfera ce va ramane intiparita in mintea voastra tot restul vietii.

formatie nunta constanta
formatie nunta constanta

Gramoste

Trupa Gramoste a fost infiintata in anul 2010, membrii fondatori fiind Tomi Caramitru si Alexandru Libu. Repertoriul trupei Gramoste se bazeaza pe muzica armaneasca, un deliciu ce scoate publicul la dans la orice eveniment.

formatii nunta constanta
formatii nunta constanta

Trupa Zero

Spre marea noastra bucurie am inceput sa primim invitatii la evenimente private pe care le onoram cu placere. Am adunat o experienta de peste 10 ani pe aceasta piata si mai mult de 600 de evenimente, toate reusite. Nu o spunem noi, ci clientii nostri!

Cele mai bune servicii de nunta
momente artistice nunta constanta

In lucru..

Din dorința de a forma o comunitate a cărei menire este de a schimba în totalitate industria evenimentelor de nuntă din Constanța, am creat cea mai puternică platformă dedicată celor mai importante evenimente care au loc în Constanța.