Informatii Generale

Informații generale

Toate fotografiile și filmările publicate pe site-ul top5constanta.ro rămân în proprietatea intelectuală a autorului. Drepturile de autor nu se transferă în nicio situație către top5constanta.ro;

Nu se admite postarea de fotografii, filmări, sau alte materiale care conțin persoane identificabile decât cu acceptul persoanei ori persoanelor reprezentate în cadrul lor.

Obligația obținerii acestui accept revine exclusiv furnizorului care le publică și care posedă drepturile de proprietate intelectuală asupra respectivelor fotografii, filmări, sau alte materiale.

Top5constanta.ro nu poate fi făcut responsabil pentru eventualele litigii născute ca urmare a publicării pe site a unor astfel de fotografii, filmări, materiale;

Top5constanta.ro are dreptul de a șterge oricând materiale publicate, conturi sau a bloca accesul unui utilizator.

Prin utilizarea serviciilor, atât membrii cât și clienții permit Top5constanta.ro să îi contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzând și mijloacele electronice, în scopuri ce țin de gestionarea și administrarea contului.

În cazul plăților, top5constanta.ro nu este și nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de membru, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia este diferită de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai membrul.

Frauda

Top5constanta.ro nu solicită Clientilor sau Membrilor săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul / Membrul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea unui terț a datelor sale confidentiale.

Top5constanta.ro declină orice responsabilitate, în situatia în care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că reprezintă interesele top5constanta.ro. Clientul sau Membrul va informa top5constanta.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

Următoarele scopuri, atinse sau nu, vor fi considerate tentativă de fraudare a website-ului. Top5constanta.ro isi rezervă dreptul de a pune in mișcare urmărirea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat să, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

  • de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metodă;
  • de a altera sau de a modifica conținutul Siteului sau orice corespondență expediată prin orice modalitate de către Top5constanta.ro către Membru/Client;
  • de a afecta performanțele serverului/serverelor pe care rulează siteul;
  • de a accesa sau de a divulga oricărui terț care nu are autoritatea legală necesară, conținutul expediat prin orice mijloc de către top5constanta.ro către Membru/Client atunci când acesta nu este destinatarul legitim/intenționat al conținutului.

Responsabilitățile clientilor Top5Constanta.ro

Clientul care contactează furnizori prin intermediul website-ului top5constanta.ro trebuie să respecte următoarele reguli de utilizare:

  • a) Clientul trebuie să se asigure că va furniza informațiile reale și corecte referitoare la evenimentul pentru care doreste să contacteze furnizori, oriunde acestea îi sunt cerute;
  • b) Clientul trebuie să se asigure că întelege modul în care funcționează catalogul, ordinea de afișare și filtrele sale astfel încât serviciile furnizorilor contactați să fie cât mai apropiate de așteptările clientului;
  • c) Clientul trebuie să nu contacteze în mod abuziv și excesiv furnizori din cadrul catalogului, doar cu scopul de a obține cât mai multe oferte din partea acestora. În cazul clienților care realizează astfel de acțiuni ce pot fi considerate de tip spam, ne rezervăm dreptul de a limita temporar sau chiar permanent accesul la platformă în funcție de gravitatea faptei.
  • d) Nu se vor accepta comportamente ale utilizatorului care sugerează orice altă intenție din partea clientului, precum ar fi colectarea datelor cu caracter personal publice ale membrilor din cadrul Catalogului pentru orice alt scop.

Descrierea serviciilor

Top5Constanta.ro este o platforma online ce oferă servicii de promovare și publicitate furnizorilor de servicii din domeniul nuntilor.

Catalogul este un serviciu de listare online ce ajută clientul să aleagă cel mai potrivit furnizor de servicii pentru nevoie sale. Fiecare furnizor reprezintă o companie independentă și este singurul responsabil pentru serviciile prestate.

Catalogul nu oferă nici o garanție a calității sau a performanței serviciilor, precum nici a credibilității sau acurateții informațiilor oferite de către furnizori.

Recomandăm clienților să realizeze o evaluare proprie a furnizorului înainte de a contracta serviciile acestuia. Este responsabilitatea clienților să se asigure că serviciile promovate prin catalog de catre furnizor sunt conform cerințelor acestora.