Marian Sterea

foto nunta pret

Marian Sterea

Am primit in dar de la sotia mea, Daniela, un aparat de fotografiat. Se intampla in 2009. N-am facut altceva decat sa ma joc cu el, dar in joaca mea m-am apucat sa ii descopar fiecare butonas si functie.
Stiu si ce m-a facut sa vreau mai mult si sa transform totul intr-o profesie adevarata.

Eram la un eveniment unde imi probam noul aparat de fotografiat. Curios de fel, l-am intrebat pe fotograful oficial al evenimentului ce parare are despre aparatul meu. Raspunsul sau: E o jucarie, m-a ambitionat foarte tare. Asa am ajuns sa imi cumpar doua aparate Nikon, un D90 pentru inceput si apoi un D700, o revelatie pentru mine, un aparat care ramane unul dintre preferatele mele chiar si astazi.
Din acel moment, am invatat extraordinar de mult repetand cadru dupa cadru. Am studiat o multime de tutoriale dedicate fotografilor si usor-usor am descoperit gustul competitiei, nu pentru premii, desi sunt incantat de fiecare data cand le primesc:) ci pentru starea de spirit pe care o am atunci cand stiu ca un alt fotograf profesionist m-a inzestrat cu increderea sa.
Din 2009 si pana azi am continuat sa studiez fotografia, sa particip la competitii si sa organizez workshopuri din dorinta ca aceasta comunitate a fotografilor sa fie din ce in ce mai puternica.
In niciun moment nu m-am indoit de motivul care ma face sa continui.