Momente artistice

MOMENTE ARTISTICE

Pentru că dorim să fiți siguri că ați ales cele mai bune momente artistice atunci când organizați un eveniment, v-am pus la dispoziție cei 5 reprezentanți de momente artistice de top din Constanța

momente artistice constanta
momente artistice constanta

Ansamblul Astras

Oferim prezentări și reprezentări ale dansului tradițional grecesc prin participarea la orice tip de eveniment,cultural,festivaluri și concursuri,show-uri TV,evenimente private sau corporate.

momente artistice constanta
momente artistice constanta

Cabaret Unique

Cu un show de 45 de minute, garantam un spectacol dinamic si elegant, o surpriza perfecta pentru orice eveniment. Dansurile pot fi personalizate, in functie de tema petrecerii dumneavoastra.

Momente artistice nunta constanta
Momente artistice nunta constanta

Vanghilizmo Group

Vanghilizmo readuce in inimile publicului flacara vie a unui folclor nemuritor, mentinut viu prin cultura orala secole la rand. Dansuri de exceptie, priviri pline de uimire si ropote de aplauze, fac ca show-rile Vanghilizmo sa ramana neuitate ani la rand.

momente artistice nunta constanta
momente artistice nunta

Ionut Galani

Ionuţ Galani este artistul care transformă atmosfera petrecerilor într-una incendiară. Cu bunici de origine greacă, Ionuţ a fost obişnuit de când era copil cu tradiţiile elene, astfel încât, la spectacolele susţinute în Grecia, a fost considerat de artişti ca fiind de-al lor.

Cele mai bune servicii de nunta
momente artistice nunta constanta

In lucru..

Din dorința de a forma o comunitate a cărei menire este de a schimba în totalitate industria evenimentelor de nuntă din Constanța, am creat cea mai puternică platformă dedicată celor mai importante evenimente care au loc în Constanța.