Sophie Patisserie

Sophie Patisserie Top5Constanta

Sophie Patisserie

Oamenii, in istorie mereu au cautat in jurul lor si in adancul sufletului originalitatea si diversitatea. Am cautat impreuna cu specialisti din Paris si Chisinau, retete noi, unice si fantastice dar in acelasi timp naturale cu care sa ne surprindem prietenii si clientii care ne trec pragul cofetariei.

Pentru ca dorim sa oferim o experienta, suntem singurii din Constanta si printe putinii din Romania care folosesc ingrendiente premium pentru prajituri , un exemplu ar fi ciocolata de lapte Lindt, care nu este destinata pentru uz industrial ci se dedica clientei de lux. Cu toate acestea, noi o folosim pentru a obtine ceva revolutionar.

Pentru ca suntem originari din Republica Moldova, am fost educati sa ne respectam si sa respectam oamenii din jurul nostru. De aceea pornind la acest drum, regula noastra de aur a fost si este sa oferim ceva natural la cea mai ridicata calitate.

Faptul ca fetita noastra mananca zilnic prajituri facute de noi este inca o dovada ca nu ne abatem de calitate niciodata si produsele sunt cu adevarat de cea mai buna calitate