Videografi

VIDEOGRAFI DE NUNTĂ

Povestea voastră poate fi spusă de unii dintre cei mai buni videografi de nuntă din Constanța.

Florin Tîrcea

Transpun in imagini emotia evenimentelor importante din viata oamenilor, trairile acestora, privirile pline de iubire si entuziasm, momentele incarcate de vibratie pozitiva, toate la un loc formand o adevarata poveste pe care o vor privi ani la rand cu aceeasi emotie din ziua evenimentului.

videograf nunta constanta

Ionut Petrescu

In toate filmele pe care le-am realizat, exista o singura tema: „iubirea”. Am invatat, in cei peste 10 ani de activitate in acest domeniu, ca iubirea dintre doua persoane se poate defini in atat de multe moduri, incat, chiar daca scenariul se repeta la infinit, fiecare film e unic.

videograf nunta constanta

White Media Films

Noua nu ne place sa vorbim prea mult. Totdeauna imaginile au vorbit si au facut-o cel mai bine in locul nostru. Trairile resimtite urmarind un film bun sunt greu de explicat in cuvinte.

videograf nunta constanta

Dani Vasilioglu Films

Nu ofer inregistrari video, prin ceea ce fac ofer amintiri si trairi, emotii ce sunt captate si redate in timp. Inspiratia mea sunt oamenii si povestile lor pline de iubire la intensitate maxima.

videograf nunta constanta

Kisha Films

Motivatia mea este multumirea ta iar sclipirea din ochi, zambetele si reactiile de surprindere, imi confirma ca drumul pe care l-am ales este cel bun.